”Valmennus toi säännöllisyyttä ja tasapainoa elämään.”

Asiakkaat kertovat, Blogi, Liikunta 2.7.2018

Asiakaslähtöisessä ja henkilökohtaisessa valmennuksessa tärkeintä on sekä asiakkaalle että valmentajalle se, että asiat todella omaksutaan niin että ne jäävät elämäntavaksi ja osaksi arkea pysyvästi valmennuksen jälkeenkin. Valmentaja onkin onnistunut työssään hyvin siinä vaiheessa, kun asiakas pärjää myös omillaan ja osaa treenata ja syödä oikein omatoimisestikin.

Palkitsevinta minulle valmentajana on nähdä salilla, miten asiakkaiden treenit jatkuvat säännöllisesti vuosienkin kuluttua ja kunto etenee sekä kuulla, että omatoimisissakin treeneissä ne valmentajan papukaijamaisesti huutelevat vinkit soivat takaraivossa.
Alla on kertomus asiakkaani mahtavasta muutoksesta normaalipainon sisällä, sekä fiiliksiä valmennuksen jälkeen.

”Projektimme kesti n. 8 kk kesästä 2015 alkuvuoteen 2016. Alkuperäinen tavoitteeni oli 40-v täytettyäni päästä vihdoin stressittömään tilaan, mitä tulee ruokailuihin, treeneihin ja oman kropan hyväksymiseen suhteessa hektiseen elämäntilanteeseen. On mukava aidosti todeta, että tavoite saavutettiin ja hyvä olo on kantanut tähän saakka. Varmasti tärkein asia on se, että saatiin säännöllinen perusrytmi kuntoon. Sitten, kun elämään mahtuu myös rennompia ajanjaksoja tai jotain yllättävää, tuntuukin aina hyvältä ja luontevalta palata perusrytmiin, ryhti oikenee kuin itsestään. Parasta kaikessa taas on se, että muutos tulee aivan perusasioilla, tavallisella ruoalla, treenillä ja arjen selkeyttämisellä. Aika simppeliä loppujen lopuksi.

Salitreenistä on tullut 3x/vko tapa, josta ei enää halua tinkiä. Muutokset näkyy ja tuntuu kivalta kropassa ja korvien välissä.

Yksin tämä muutos ei olisi itselläni ollut mahdollinen, tai olisi vaatinut superpaljon enemmän. Halusin jonkun, joka sanoo mitä tehdä. Koin, että vaikka kaikki tieto ja oppi on saatavilla, on se liian kirjavaa ja pirstaloitunutta. Haasteellisessa elämäntilanteessa oli helppo tukeutua ammattilaiseen ja selkeisiin ohjeisiin. Toki työ on tehtävä sitten itse. Riitassa parasta on ehdottomasti kova ammattitaito sekä salitreenissä (tekniikassa) että kokonaisuuden hallinnassa, tiukka ote + keskittyminen olennaiseen.”

Intoa treeneihisi!

Toivottelee,
Liikuntakeskus Zempin Personal Trainer Riitta Mäkäräinen