Työttömien etuuskortti!

Blogi, Liikunta, Uutiset 12.12.2018

ZEMPPI TEKEE HYVÄÄ: TYÖTTÖMÄT LIIKKEELLE!

Tänä vuonna lanseerasimme +65 -vuotiaille suunnatun Seniorikortin, jolla toivoimme aktivoivamme ikäihmisiä liikkumaan. Seniorikortin suosio ylitti odotuksemme ja tällä hetkellä meillä onkin jo yli 70 aktiivista seniorijäsentä.

Olemme saaneet kovasti kiitosta siitä, että madalsimme niin kustannuksellisesti kuin senioreille kohdennettujen palveluidenkin puitteissa kynnystä tulla mukaan kuntosalimaailmaan. Olemme siis aiheestakin todella tyytyväisiä, että niin moni seniori liikkuu ja viihtyy meillä!

Vuonna 2019 haluamme nostaa esille erään toisen ryhmän, jonka liikkumaan aktivointiin ja tukemiseen on mielestämme panostettava. Tämä ryhmä on suuressa vaarassa ensinnäkin passivoitua ja toisekseen syrjäytyä. Kyseessä ovat työttömät.

Haluamme omalta osaltamme ennaltaehkäistä työttömien yksinäisyyttä ja juurtumista sohvannurkkaan tukemalla taloudellisesti heidän mahdollisuutta harrastaa. Tukeminen tulee tapahtumaan työttömille räätälöidyn kuukausikortin muodossa, joka toteutuu pilottihankkeena vuonna 2019.

Työttömien kuntosalijäsenyys kustantaa vain 20€ kuukaudessa. Jäsenyys sisältää kuntosalin ja ryhmäliikunta- sekä virtuaalituntien vapaan käytön vuoden jokaisena päivänä klo 05-16 välillä.

Työttömien jäsenyyden ehtoihin kuuluu, että työttömyys on todistettava virallisella työttömyystodistuksella asiakaspalvelupisteellä noin 2,5 kuukauden välein. Irtisanomisaika tällä jäsenyydellä, kuten muillakin Liikuntakeskus Zempin jäsenyyksillä, on 1 kuukausi.

Kannustetaan yhdessä oman lähipiirimme työttömät liikkeelle! Liikunta ja ylipäänsä omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää niin fyysisen kuin henkisenkin jaksamisen kannalta. Liikunnallinen aktiivisuus ulottuu elämän muihinkin osa-alueisiin; se voi heijastua aktiivisuutena työn haussa ja sosiaalisten suhteiden ylläpidossa sekä helpottaa olemista ja elämistä työttömyysjaksolla.

Työttömien kortin voi hankkia Liikuntakeskus Zempin asiakaspalvelupisteestä 2.1.2019 alkaen. Voimassa oleva työttömyyskortti tulee olla mukana.

Zemppaavin terveisin,
Liikuntakeskus Zempin väki