Top 5 lahjakortit äidille

Ajankohtaista, Blogi, Hyvinvointi 26.4.2019

Mietitkö, millaisesta lahjasta äiti, vaimo tai vaikkapa anoppi ilahtuisi tänä äitienpäivänä? Easymoven halutuimmat palvelut äitienpäivän lahjakorteille ovat kautta aikojen olleet seuraavat:

  1. Hieronta – Tämä hemmotteleva palvelu on kaikkien mieleen. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja on hyvä apu lihasten huoltamisessa. Useimmiten lahjakortille sisällytetään 1 tai useampi 60 minuutin hierontaa.
  2. Personal Training -paketit – Mikäli haluat kannustaa ja tukea äitiä liikkumisessa, tämä on valintasi! Personal Training -palveluvalikoimasta voi koostaa lahjakortille juuri ne äidille mielekkäimmät palvelut. Usein äitiä ilahdutetaan uudella kuntosaliohjelmalla, kuntotestipaketilla tai muutamalla 60 minuutin Personal Trainerin ohjaustunnilla.
  3. Fysioterapia – Mikäli äidin kehossa jokin paikka kränää eli kipuilee tai muuten estää normaalin liikkumisen ja arjessa toimimisen, suosittelemme sisällyttämään lahjakortille fysioterapiaa. Taitavat fysioterapeuttimme kartoittavat ongelman syyn ja kuntouttavat turvallisesti.
  4. Kuntosalijäsenyys – Tässäpä vasta energisoiva ja motivoiva lahja äidille! Kuntosalijäsenyys pitää sisällään sekä kuntosalin vapaan käytön että ohjatut ryhmäliikuntatunnit, äidillä on siis mistä valita. Yleensä kuntosalijäsenyyttä sisällytetään lahjakortille muutaman kuukauden verran. Tämän jälkeen äiti voi itse valita, haluaako jatkaa jäsenyyttä omakustanteisesti eteenpäin.
  5. Yhdistelmälahjakortti – Etkö osaa valita, mistä äiti pitäisi eniten? Monen empijän mieleen on ollut yhdistelmälahjakortti, joka siis tarkoittaa sitä, että voit yhdistellä haluamiasi palveluitamme samalle lahjakortille. Miten olisi lahjakortti, joka sisältää 1kk kuntosalijäsenyyden ja kuntosaliohjelman? Entäpä miltä kuulostaisi 60 minuutin hieronta ja Personal Trainerin teettämä, kattava kuntotesti?

 

Nappaa vinkit talteen ja ilahduta äitiä aineettomalla lahjakortilla! Easymovella voit valita, keskitätkö lahjan liikunnan, kuntoutuksen vai hyvinvoinnin piiriin -tai yhdistele halutessasi niitä kaikkia!

 

Lämmintä äitienpäivää!