Timanttinen liittymistarjous ja avoimet ovet!

Ajankohtaista 22.8.2019

Tervetuloa Easymoven Kempeleen kuntosalille Avoimien ovien viikolle 26.-31.8.2019!
 
Oletko liittymässä jäseneksi kaverin kanssa? Hyödyntäkää huikea liittymistarjous: KAKSI uutta jäsentä YHDEN hinnalla!
Liity yhdessä kaverin tai perheenjäsenen tai kumminkaiman kanssa, niin saatte ensimmäisen kuukauden ja liittymismaksun pökkiin. Eli: Ensimmäinen kuukausimaksu vain 17.50€ (ovh 35€) ja liittymismaksu vain 7.50€ (ovh 15€) per henkilö. Edun saa, kun 2 henkilöä liittyy jäseneksi yhtä aikaa, yhdessä. Säästätte kaverin kanssa yhteensä 50€!
 
Tarjous on voimassa 26.-31.8.2019 saakka paikan päällä Kempeleen toimipisteellä. Verkkokaupassamme tarjous on voimassa 25.8.-1.9.2019. Jäsenyys alkaa siitä päivästä, kun ranneke haetaan. Ranneke tulee noutaa viimeistään 2.9.2019. Jäsenyys jatkuu automaattisesti normaalihintaisena (35€/kk) ensimmäisen kuukauden jälkeen.
Etua ei voi hyödyntää muiden tarjousten kanssa. Tarjous koskee uusia jäseniä (uusi jäsen ei ole ollut Easymoven kuntosalin jäsenenä viimeisen kuukauden ajan). Voit hyödyntää tarjouksen myös siten, että maksat itse normaalihinnan liittymisestä ja ensimmäisestä kuukaudesta ja annat valitsemallesi kaverille lahjaksi ilmaisen liittymisen ja ilmaisen ensimmäisen kuukauden. Ilmoitat vain liittymisen yhteydessä meille kaverisi nimen.
Hyödyntääksesi tarjouksen tee näin:
  • Rekisteröitykää kaverin kanssa valmiiksi netissä, ennen kuin tulette hakemaan rannekkeet: Valitkaa ”Kirjaudu tai luo tunnus”. Valitkaa laatikon alalaidasta ”Ei tunnusta? Luo uusi”. Täyttäkää kaikki tiedot ja painakaa ”Jatka”. Mikäli haluatte maksaa paikan päällä esimerkiksi liikuntaseteleillä tai puoliksi, rekisteröityminen on nyt valmis ja voitte tulla paikan päälle maksamaan ja hakemaan rannekkeet.
    Mikäli puolestaan haluatte maksaa netin kautta, toinen teistä tekee maksun valitsemalla ”Easymoven verkkokauppaan tästä”, laittamalla ostoskoriin tarjousjäsenyyden ja kirjoittamalla lisätietokohtaan kaverin nimen ja maksamalla sen.
  • Voitte noutaa rannekkeet erikseen, mikäli olette jo maksaneet netissä tai mikäli ensimmäinen rannekkeen hakija maksaa koko summan paikan päällä. Kaverin nimi mainitaan aina rannekkeen haun / maksun yhteydessä.
  • Noutakaa rannekkeet yhdessä paikan päältä, mikäli haluatte maksaa liittymisen ja ensimmäinen kuukauden puoliksi.
Oletko liittymässä jäseneksi itseksesi? Hyödynnä liittymistarjous: Kuntosalijäsenyys ilman liittymismaksua!

Liity jäseneksi Avomien ovien viikon aikana ja saat kuntosalijäsenyyden ilman liittymismaksua (ovh 15€).

Tarjous on voimassa 26.-31.8.2019 saakka paikan päällä Kempeleen toimipisteellä. Verkkokaupassamme tarjous on voimassa 25.8.-1.9.2019.
Etua ei voi hyödyntää muiden tarjousten kanssa. Tarjous koskee uusia jäseniä (uusi jäsen ei ole ollut Easymoven kuntosalin jäsenenä viimeisen kuukauden ajan).
 
Tervetuloa TUTUSTUMAAN ILMAISEKSI Avoimien ovien viikolla kuntosaliimme ja ryhmäliikuntatunneillemme seuraavasti:
Ma-ke klo 9-11 ja klo 15-19. To klo 14-18. Pe klo 9.30-12.30 ja La klo 9.30-14.
 
Maanantaina 26.8. klo 17-18 saadaan vinkkejä toimivampaan arkeen ARJEN HALLINTA -luennolla.
Luennoitsijana Työhyvinvointivalmentaja ja Yhteisöpedagogi Mirija Holma. Ilmoittautuminen luennolle etukäteen joko nettivarauksen kautta, paikan päällä tai laittamalla spostia liikunta@easymove.fi
 
Keskiviikkona 28.8. klo 17:45-19:45 fiilistellään kaksituntinen RETROSPINNING -maraton – tervetuloa aikamatkalle 80 -luvulta tähän päivään Minnan ja Riitan ohjauksessa!
Tapahtumaan osallistuminen edellyttää jonkin verran aiempaa spinning -kokemusta ja riittävää peruskuntoa, sillä kyseessä on pitkä basic spinning -tehotason harjoitus.
Ilmoittautuminen maratonille etukäteen joko nettivarauksen kautta, paikan päällä tai laittamalla spostia liikunta@easymove.fi
 
Yli 30 ohjattua ryhmäliikuntatuntia viikon aikana.
Tunneille tehdään varaus etukäteen joko nettivarauksen kautta, paikan päällä tai laittamalla spostia liikunta@easymove.fi
Tarjolla maistuvia treenivälipaloja ja raikkaita juomia pitkin viikkoa.
Tervepätuloa! 🙂