Olemme apunasi Kelan ja Oulun kaupungin kuntoutuksen tuottajana!

Blogi, Kuntoutus 18.12.2018

Fysiopalvelu Easymove toimii Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tuottajana, fysioterapiassa, allasterapiassa ja toimintaterapiassa edelleen vuonna 2019.

Meillä on laajaa osaamista aikuisten neurologisesta kuntoutuksesta ja ikäihmisten fysioterapiasta. Myös lapsiasiakkaiden kanssa olemme tehneet paljon hyvää työtä. Olemme erittäin taitavia vaikeidenkin kiputilojen ja erilaisten ”jumien” helpottamisessa.
Kun asiakkaan pahin kipu on saatu pois, kaikkein tärkeintä on, että sinä saat meiltä tehokkaan, mutta helpon, yksilöllisen ohjeen, jolla voit sinä itse pitää oireet vähempänä tai jopa kokonaan poissa.

Meitä on sinua varten Pateniemessä on kahdeksan ja Kempeleessä neljä taitavaa fysioterapeuttia. Keskustan toimipistettä hoidamme toistaiseksi näiden osaajien voimin, jotta voimme palvella sinne tulevia asiakkaita.

Easymove on Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja kaikissa toimipisteissämme. Meillä on myös sopimus Kelan kanssa allasterapian ja toimintaterapian palvelun tuottamisesta. Olemme myös Oulun kaupungin lääkinnällisen kuntoutuksen ja PPSHP:n sopimuspalveluntuottaja.
Moniammatillista kuntoutustiimiämme vahvistaa Loisto Terveys Oy:n osaajat fysiatrian erikoislääkärit Jani Takatalo ja Juhani Määttä sekä OMT-terapeutti Mikko Lausmaa.

Voit varata itsellesi ajan nettiajanvarauksestamme tai soittamalla asiakaspalvelupuhelimeemme 020 7342090.
Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat kysyä lisätietoja osaajistamme tai tiedustella oman kuntoutumisesi sisällöstä: Malla Björn, terveyspalvelujohtaja, puhelinnumero 0503599580.

Apunasi hyvinvoinnissa ja arjessa,
Fysiopalvelu Easymoven terapeutit