Meidän tarinamme

Ajankohtaista, Blogi, Hyvinvointi, Liikunta, Uutiset 26.9.2016

Viime vuosikymmenen lopulla lähtivät Riku Laineen kiekkoporukalta jäät alta. Armeijassa varusmiesten liikuntavastaavana ajatuksen urheilusta ammattina saanut ja toiminimellä liikunnanohjaajan töitä tehnyt Riku kanavoi jäittenlähdöstä ylijääneen energian kouluttautumalla fysioterapeutiksi. Ura liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilaisena alkoi toden teolla.

Ei mennyt kauaa, kun Riku ja Martti Väisänen tekivät yhdessä töitä oululaisessa, suuressa kuntosalissa, Martti osaomistajana ja Riku fysioterapian ja hieronnan tarjoajana. Martti, kaukalopalloa maajoukkueessa pelannut urheilumies, oli kirjaimellisesti hypännyt (metalli)sorvin äärestä liiketoiminnan opintoihin, yhdistänyt ne suureen intohimoonsa urheiluun ja toiminut jo usean vuoden ajan kuntosalialalla. Miehet halusivat kehittää osaamisensa yhdistävää kokonaisvaltaista, asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaa toimintamallia. Kun konsepti oli hiottu, kaksikon taustalle hankittu vielä lisää erityisesti talousosaamista ja alueen otollisin paikkakin löytynyt, syntyi Liikuntakeskus Zemppi, joka avaa ovensa Kempeleen Zemppiin 2.1.2017.

Liikuntakeskus Zempissä yhdistyvät voimakaksikon parhaat ominaisuudet – Rikun taidot fysioterapian, hieronnan ja hyvinvoinnin alalta sekä Martin kokemus ja osaaminen urheilusta ja kuntokeskustoiminnasta. Kun toimipaikkana on moottoritien varrella sijaitseva Zemppi, Oulun seudun monipuolisin liikunnan ja hyvinvoinnin keskus – josta löytyy hotelli, keilahalli, areena, ravintoloita – ja ympärillä ovat oivat palvelut kasvavassa Kempeleessä, on tilanne jo nyt timanttinen.

Ja kehittämisen varaa ja vapautta on. Miehet haluavat tuoda ensimmäisinä uusia liikunnan muotoja alueemme ihmisten kokeiltaviksi. He haluavat monistaa toimintamallinsa muutaman vuoden kuluessa useammaksi, monipuoliseksi liikuntakeskukseksi. Nämä miehet, kuten asiakkaansakaan, eivät jää paikoilleen.

Liikuntakeskus Zempin tunnuslause kuuluu: Sinulle, joka huolehdit itsestäsi. Ja Riku, Martti ja kumppanit kyllä auttelevat siinä huolehtimisessa. Tarjolla on monipuolisia palveluja, kuten hierontaa, fysioterapiaa, personal trainer –palveluja, Cambridge Valmennusta ja ryhmäohjauksia. Itsekseenkin saa treenata – Zemppi kun on auki aamuviidestä puoleen yöhön vuoden jokaisena päivänä. Ryhmät taas on huomioitu piensaleilla, joita saa varata omaan käyttöön esimerkiksi erityisryhmille. Kynnys on Zempissä matala.

Millaisia ihmisiä me zemppiläiset haluamme Kempeleessä nähdä? Kaikkia! Hikisiä, mutta hymyileviä. Entisiä sohvaperunoita. Sellaisia, jotka pitävät kokemastaan, kertovat Zempin tarinaa muille ja levittävät Zempin ilosanomaa.

Ilo! Siinä on sana, joka kuvaa zemppiläisiä ja sen tulevia asiakkaita – sinuakin, joka haluat huolehtia itsestäsi!