Liikuntakeskus Zemppi ja Fysiopalvelu Easymove yhdistyvät saman brändin alle.

Uutiset 2.4.2019

Kokonaisvaltaisten liikunta- ja terveyspalvelujen edelläkävijä

–Liikuntakeskus Zemppi ja Fysiopalvelu Easymove yhdistyvät.

 Olemme 10.4. alkaen Easymove.

Liikuntakeskus Zemppi ja Fysiopalvelu Easymove yhdistyvät saman brändin alle
– olemme 10.4.2019 alkaen Easymove.

Kaksi yritystämme ovat alusta lähtien olleet saman perheen omistuksessa, ja erityisesti Zempissä yritysten yhteistyötä on tehty menestyksekkäästi. Nyt haluamme tarjota teille asiakkaille kaikki palvelumme entistä kattavampana kokonaisuutena, samalla aidosti välittävällä asenteella kuin tähänkin asti.

Asiakkainamme saatte jatkossakin korkealaatuista palvelua ja valmennusta osaavien asiantuntijoidemme avulla yksilöllisten tarpeidenne mukaan. Tulevan Easymoven terveys-, liikunta- ja hyvinvointipalvelut pitävät huolta niin aktiivisesti liikkuvista ihmisistä kuin kuntoutujistakin.

Easymovella on toimipisteitä Kempeleen lisäksi myös Oulussa keskustassa ja Pateniemessä. Kaikkien toimipisteidemme toiminta jatkaa entisellään, ja kehitämme niiden toimintaa edelleen voidaksemme tarjota asiakkaillemme entistä paremmin kohdistettuja palveluja. Kuntosali-, personal training- ja ryhmäliikuntatoimintamme Zemppi-rakennuksessa jatkuu sellaisenaan, eikä teidän jäsenten tarvitse muutoksen myötä tehdä itse mitään. Treenit voivat jatkua samaan zemppiläiseen tapaan kuin aikaisemminkin!

Fysiopalvelu Easymoven ja Liikuntakeskus Zempin toimitusjohtajana tähänkin asti toiminut Riku Laine jatkaa uuden Easymove-kokonaisuuden johdossa:


”Kaksi yhtiötämme ovat aina toimineet yhteistyössä, mutta nyt haluamme tarjota entistä selkeämmän ja helposti lähestyttävän kokonaisuuden kaikille asiakkaillemme. Tavoitteenamme on aina ollut paras mahdollinen asiakaskokemus, ja siihen pyrimme luonnollisesti myös jatkossa” , Riku kertoo toimintojen yhdistämisestä.

Uusi Easymove polkaistaan käyntiin 10.4.2019 – seuraa kanavistamme, mitä erityistä tarjoamme avajaisviikolla!

Innostunein terveisin,


Liikuntakeskus Zempin ja Fysiopalvelu Easymoven
yrittäjät Riku & Marisa sekä koko henkilökunta

Easymove tekee hyvää!

Lisätiedot:
Marisa Rakennuskoski, Liikuntapalvelujohtaja
marisa.rakennuskoski@liikuntakeskuszemppi.fi

Asiakaspalvelu
info@liikuntakeskuszemppi.fi