fbpx

Personal Training – kannustavaa ja kuuntelevaa valmennusta

Liikuntakeskus Zemppi on nyt Easymove!

Haluatko muutosta elämääsi? Kenties lisätä lihasmassaa, oppia syömään oikein tai kiinteytyä. Haluatko avuksesi valmentajan, joka kuuntelee sinua, huomioi toiveesi ja välittää sinusta?​

Lämpimästi tervetuloa Easymoven Personal Training -valmennukseen! Valmennamme sinua treenaamaan turvallisesti ja tehokkaasti, olipa ikäsi, lähtötasosi ja tavoitteesi millaiset hyvänsä. Rakennamme valmennuksen sisällön aina henkilökohtaisesti sinun tavoitteitasi ja toiveitasi kuunnellen.

Mitä on Personal Training -valmennus?

Personal Training on nimensä mukaisesti yksilöllistä ja henkilökohtaista liikunta- ja ravitsemusvalmennusta. Personal Training -valmennus voi koostua esimerkiksi alkutesteistä, harjoitustapaamisista, sähköposti- ja puhelinkonsultoinneista sekä lopputesteistä. Harjoitustapaamisten tärkeintä antia asiakkaalle on liikepankin kerryttäminen, eli uusien harjoitusliikkeiden tekniikoiden opiskelu. Lisäksi PT:n kanssa treenatessa saat enemmän irti itsestäsi ja saat tehtyä kovempia treenejä turvallisesti.

Lue lisää PT-ohjelmistamme

 

Kenelle Personal Training -valmennus sopii?

Kaikille. Aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Valmennuksen tavoitteet vain vaihtelevat. Joku tarvitsee motivaatiota ja käskijää, jotta saa treenistä kaiken irti, joku toinen taas haluaa oppia liikkeiden suoritustekniikat, jotta pystyy itsenäisesti harjoittelemaan turvallisesti ja tuloksekkaasti.

Easymovella tarjoamme aina henkilökohtaisesti sinun tavoitteitasi ja toiveitasi kuunnellen toteutettua valmennusta.

Personal trainerin valmennuksessa opit liikkeiden oikeat suoritustekniikat ja saat tavoitteisiisi räätälöidyn harjoitusohjelman. Tällöin harjoittelu on motivoivaa, tehokasta ja saat varmasti haluamiasi tuloksia!

Personal training -hinnasto

Yksilövalmennus alk. 65€ / tunti
Parivalmennus alk. 49€ / tunti / henkilö

   ​

Osamaksu alkaen 10€/kk

Panosta terveyteesi nyt, maksa myöhemmin!

Nyt voit kuntoilla Personal Trainerin kanssa joustavalla maksuaikataululla. Ei korkoja, eikä piilokuluja. Joustavan maksuaikataulun saaminen vaatii Easymoven Kempele-Zempin kuntosalin jäsenyyden.

Kysy joustavasta maksamisesta lisää ilmaisessa personal training -konsultaatiossa tai heitä sähköpostia Kempeleen kuntosalin personal training -vastaavallemme Riitta Mäkäräiselle: riitta.makarainen@easymove.fi

Pienryhmävalmennus

Sopisiko sinulle parhaiten tavoitteellinen harjoittelu pienryhmän tuella? Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon nettiajanvarauksemme kautta aloittaaksesi treenaamisen Pienryhmävalmennuksessa! Voit myös laittaa sähköpostia:
Kempele-Zempin kuntosali: riitta.makarainen@easymove.fi
Oulu-Pateniemen pienkuntosali: tommi.tahtinen@easymove.fi

Lue lisää kevään 2020 PT-pienryhmistä

 

Tiesithän, että voit koostaa omasta kaveriporukastasi tai työyhteisöstäsi tai vaikkapa perheestäsi oman pienryhmän? Tällöin saat treenata ohjatusti yhdessä läheistesi kanssa. Pienryhmien koko voi vaihdella 4-6 henkilön välillä.

 • "Henkilökohtaisia pieniä ihmeitä alkoi tapahtumaan, kun tein PT-sopimuksen Easymoveen."

  —Salla Jämsén

 • "Kolmessa kuukaudessa saatiin lisää voimaa ja räjähtävyyttä, enemmän lihasmassaa(M koon takki vaihtui XL:n hartioista)ja silti parempi kestävyys useamman tunnin kisarupeamiin.Sivutuotteen a myös istumatyöläisen ryhti koheni silmissä. "

  —Mies 34v

 • "treenit ovat mielettömän tehokkaita ja innostavia.Lisäksi olen viimein oppinut syömään paljon mutta oikein.Kroppa on kiinteytynyt ja mikä parasta,olo on virkeä ja elämässä järkevä rytmi."

  —Naine 35v

 • "Yksin en olisi kyennyt moiseen suoritukseen. Pt näki aina vaivaa yhteisten treenien eteen, jaksoi kannustaa ja kertoa omia vinkkejä."

  —Nainen 18v

 • "Hyvä ja tsemppaava treineri! Suosittelen muillekin. Liikkeet opastettiin hyvin perille, väärät/väärintehdyt liikkeet karsittiin pois. Hyvin otettiin vanhat vammat huomioon. "

  —Mies 35v

 • "Kiitos erinomaisesta palvelusta. Sain itselleni intoa elämäntapamuutokseen,lisää mällä säännöllisen kuntoilun neljä kertaa viikossa kuntosalilla ja muuttamaan ruokailutottumukset säännölliseksi."

  —Nainen +46v

 • "Yhteistreenit oli aina huippuja, kysymyksiin sai aina vastauksen ja viesteihin sai vastaukset nopeaa. Saliohjelmat oli mieluisia. Ja mukavaa oli myös ettei painonpudotuksesta tehty numeroa,kun tarkoitus olikin saada liikkuminen alkuun säännölliseksi. "

  —Nainen +30v

VARAA AIKA

Kuntoutus-palvelut

Ryhmäliikunta