fbpx

Pateniemen pienkuntosali

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi treenaamaan meidän matalan kynnyksen kuntosalillemme Pateniemeen (os. Keskuskatu 7, 90800 Oulu). Kuntosalista löydät välineistön niin toiminnalliseen kuin laitetreenaamiseenkin. Käytössäsi ovat mm. Hur:n paineilmalaitteet. Varaa aika saliohjaukseen nettiajanvarauksestamme!

Kuntosalimme on avoinna arkipäivisin ja (arki)lauantaisin. Huomioithan, että olemme kiinni pyhäpäivinä. Mikäli yrityksemme on poikkeuksellisesti suljettu arkipäivisin, informoimme poikkeuksista sähköpostilla / tekstiviestillä. Kuntosalillamme on säännöllisesti viikoittain pienryhmä keskiviikkoisin klo 16.30 – 17.30 ja torstaisin klo 17.30 alkaen, mutta tällöin kuntosali on avoinna aiemmasta poiketen myös yksilöasiakkaille syksystä 2018 alkaen.

Pateniemen kuntosalin aukioloajat

maanantai 8–19
tiistai 8–19
keskiviikko 8–19
torstai 8–18
perjantai 8–16
lauantai 9.30–14:00
sunnuntai SULJETTU

 

Kuntosalikortti Pateniemeen

49 € /10 käyntikertaa tai 30 € /kk

Ensimmäinen kuntosalikortti 79€, sis. kuntosalilaitteiston käyttöopastus sekä viisi kertakäyntiä

Personal trainer -valmennuksessa ja pienryhmissä mukana olevat saavat kuntosalikorteista 10 euroa alennusta.

Mikäli olet ostanut sarjakortin kuntosalillemme, täytyy henkilökunnan merkitä sarjakorttiin käyttöpäivämäärä. Mikäli vastaanotossa ei ole henkilökuntaa saapuessasi kuntosalille, kilauta vastaanottopisteen pöydällä olevaa kelloa ja tulemme palvelemaan sinua. Kuukausikortin omistajana voit kävellä suoraan kuntosalille.

 

Pukeutumistilat ja suihku

Pukeutumistilat ovat naisille ja miehille yhteiset. Pukeutumistiloissa on lukollisia kaappeja, joihin voit jättää käyntisi ajaksi tavarasi. Vaatteiden vaihtoa varten voit käyttää myös lukollista asiakas-WC:tä. Pukeutumistiloissa on suihku, joka on asiakkaiden vapaassa käytössä.

VARAA AIKA

Kuntoutus-palvelut

Ryhmäliikunta