Lahjoita ystävällesi ilmainen jäsenyys Zemppiin!

Uutiset 31.1.2019

Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme teille jäsenille mahdollisuuden ilahduttaa omia ystäviänne helposti, nopeasti ja ihan ilmaiseksi. Vaivattomuuden lisäksi kyseinen lahja on tietysti myös mahdottoman mukava; nimittäin 10 päivän ilmainen jäsenyys Liikuntakeskus Zemppiin!

Homma toimii hyvin simppelisti: Kerro meille ystäväsi tai ystäviesi koko nimi. (sähköpostitse, puhelimitse, paikan päällä tai vaikkapa facebookin messengerin kautta)
That’s it!

Tämän jälkeen voit pyytää ystävääsi täyttämään tietonsa nettisivuillamme (mikäli hän ei ole aiemmin sitä tehnyt) ja sen jälkeen hakemaan kulkurannekkeen Liikuntakeskus Zempin asiakaspalvelupisteestä sen aukioloaikoina:

ma–ke klo 9-11 ja klo 15–19
to klo 13-18
pe-la klo 10–14
su suljettu

Kulkuranneke on noudettavissa 11.-16.2.2019 välisenä aikana.

Ystävällä on 10 päivän ajan käytössään kaikki samat oikeudet kuin muillakin jäsenillä. Hän voi varata paikan ja osallistua ryhmäliikuntatunneillemme, kulkea kuntosalin puolella klo 05-24 välillä sekä hyödyntää personal training -palveluitamme.

Kampanjan ehdot: Ystävä, jolle 10 päivän ilmaisjäsenyys lahjoitetaan, ei voi olla jo ennestään Lk Zempin jäsen. Kun ystävä noutaa kulkurannekkeen eli vastaanottaa 10 päivän ilmaisjäsenyyden, jatkuu jäsenyys automaattisesti 10 päivän ilmaisajan päätyttyä normaalina kuukausijäsenyytenä (33€/ kuukausi), ilman liittymismaksua (ovh 15€). Mikäli ystävä ei halua jäsenyyden jatkuvan 10 päivän ilmaisjäsenyyden jälkeen, tulee hänen ilmoittaa asiasta asiakaspalveluun joko sähköpostitse, puhelimitse tai paikan päällä 7 päivän sisällä kulkurannekkeen noutamisesta.

Ei muuta kuin ilahduttamaan ystäviä ja treenaamaan yhdessä!

ps. Palkitsemme 2 eniten ystäviään Lk Zemppiin jäseneksi tuonutta henkilöä ilmaiskuukaudella!

Marisa / Zemppi