Fysiatrian erikoislääkäripalvelut

Easymoven Kempeleen toimipisteellä toimiva Loisto Terveys tarjoaa fysiatrian ja OMT-fysioterapian palveluita.

 

Fysiatrian erikoislääkäri alkaen 133 € *
* Palvelun hintaan lisätään 9 € toimistomaksu.

OMT-fysioterapia alkaen 87 € *
* Palvelun hintaan lisätään 9 € toimistomaksu joka viidenneltä käynniltä.

 

​Fysiatrian erikoislääkäripalvelut

Fysiatria on lääketieteen erikoisala, jossa tutkitaan, diagnosoidaan ja hoidetaan erilaisia rangan, nivelten ja lihasten vaivoja. Tavallisia fysiatrin vastaanotolla hoidettavia vaivoja ovat niskan ja selän oireilut ja erilaiset käden tai jalan vaivat sekä näiden vaivojen ennaltaehkäisyn suunnittelu. Fysiatrilta löytyy erityisosaamista myös liikunta- ja urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

Yksi tärkeimmistä tehtävistä on ohjata oikeanlaiseen kuntoutukseen erilaisissa vaivoissa, jotta vältyttäisiin vaivojen pitkittymiseltä ja näin liikunta ja eri urheilulajien harrastaminen onnistuisi mahdollisimman tehokkaasti ja kivuttomasti. Hyvissä ajoin aloitettu hoito estää myös vaivan pitkittymisen ja pahenemisen, ja tätä kautta voidaan vähentää leikkauksien tarvetta ja palata oireettomana liikunnan pariin mahdollisimman pian.

Fysiatri tekee läheistä yhteistyötä OMT fysioterapeuttien sekä fysioterapeuttien kanssa.

​​

OMT-fysioterapia

Ortopedinen manuaalinen terapia (OMT) on fysioterapian erikoisala, joka on erikoistunut ihmisen fyysisen toimintakyvyn arviointiin, pehmytkudos-, hermo- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja kuntoutukseen sekä toimintarajoitteiden ennaltaehkäisyyn.

OMT-fysioterapiassa tutkitaan ja kuntoutetaan kiputiloja ja muita vaivoja, jotka voivat haitata liikunnan harrastamista, työkykyä tai päivittäisiä kotiaskareita. Vaivat voivat olla tuoreita tai hyvin pitkäänkin jatkuneita ja niiden taustalla voi olla loukkaantuminen tai vaivat ovat voineet alkaa pikkuhiljaa itsestään.

Kuntoutusmuotoina käytetään mm. manuaalisia hoitoja ja erilaisia harjoitteita, sisältäen ohjauksen omahoitoon, omatoimiseen harjoitteluun sekä ongelmien uusiutumisen ennaltaehkäisyyn.

Varaa aika verkkoajanvarauksestamme tai soita asiakaspalveluumme p. 020 734 2090!