Koronatiedote asiakkaille

Ajankohtaista, Uutiset 14.3.2020

17.3.2020 tiistaina päivitetty tiedote koronapandemian vaikutuksista Easymoven toimintaan:

 

Easymoven kuntosali- ja kuntoutuspalvelut jatkavat toistaiseksi toimintaansa.

Hyvät, tärkeät asiakkaamme!

Suomen hallitus on ilmoittanut tuovansa valmiuslain käyttöönottoasetuksen eduskuntaan 17.3.2020 ja antavansa sen ja siihen liittyvien lakien puitteissa rajoituksia ja suosituksia koronavirustilanteeseen liittyen.
Eräät suositukset koskettavat myös meidän toimintaamme liikunta- ja kuntoutuspalveluiden parissa. Tiedotustilaisuudessa ilmoitettiin muun muassa, että kunnan ja valtion kulttuuri- ja liikuntapalvelut sulkevat ovensa ja että hallitus suosittelee myös yksityisen ja kolmannen sektorin toimijoita tekemään samoin.

Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY toteaa:

”- Yksityisen sektorin kuntosalit voivat olla edelleen auki, kun varmistetaan, että asiakkailla on mahdollisuus pitää etäisyyttä muihin asiakkaisiin.

– Pukuhuoneissa jäsenten tulee välttää lähikontaktia muihin asiakkaisiin.

– Riskiryhmiin kuuluvien jäsenten tulee noudattaa Suomen hallituksen määräyksiä ja pysyä karanteenissa.”

Tänä vaikeana aikana haluamme kuitenkin ensisijaisesti tehdä hyvää ja mahdollistaa ihmisten hyvinvointi ja liikkumisen mahdollisuus.
Olemme keskustelleet asiasta niin yrityksemme oman hallituksen kuin Oulun alueen muiden kuntosaliyrittäjien kanssa ja kuulleet asiakkaidemme toiveita.
Tästä syystä päätimme kollegayrittäjiemme tavoin, että ainakin toistaiseksi Easymoven kaikki kolme toimipistettä pitävät ovensa auki ja palvelunsa käynnissä tiettyjä, maan hallituksen antamia ohjeistuksia, mukaillen:

 • Easymoven kuntoutuspalvelut jatkavat toimintaansa kaikissa toimipisteissämme (Oulun keskusta, Pateniemi ja Kempele). Palvelemme normaaliin tapaan kaikkia oireettomia asiakkaitamme.
 • Easymoven Pateniemen pienkuntosali sulkee ovensa omatoimisilta harjoittelijoilta 18.3.2020. Pateniemen sali on pääsääntöisesti käytössä riskiryhmään kuuluvien asiakkaiden kuntoutuksessa ja haluamme turvata heidän terveytensä. Kuukausikorttien voimassaoloa jatketaan, kun pandemia on selätetty.
 • Easymoven Kempeleen kuntosali pysyy auki jäsenilleen, jotka eivät kuulu riskiryhmään. Pyydämme kaikkia yli 70-vuotiaita ja perussairaita jäseniämme noudattamaan karanteenikehotusta ja hankkimaan asiakaspalvelustamme kuluttoman jäsentauon 13.4.2020 saakka. Tauotuksen saa voimaan laittamalla sähköpostia asiakaspalveluumme liikunta@easymove.fi tai soittamalla numeroon 020 734 2091.
 • Perumme kaikki kuntosalimme ohjatut ryhmäliikuntatunnit 13.4.2020 saakka turvallisuutenne varmistamiseksi. Käytössänne on kuitenkin kattava tarjonta virtuaalisia ryhmäliikuntatunteja, jotka ovat vapaassa käytössänne kuntosalin aukioloaikojen puitteissa kaikissa Kempeleen pisteen kolmessa ryhmäliikuntasalissamme; iso ryhmäliikuntasali, pieni virtuaalisali ja spinning-sali. Saleissa voi käydä jumppailemassa yksin tai ystävän kanssa. Saleista löytyvät tarvittavat desinfiointivarusteet.
 • Olemme jo aiemmin tehostaneet kaikissa toimipisteissämme hygieniasta huolehtimisen tason korkeimmalle tasolle ja ylläpidämme sitä suunnitellusti, kunnes koronapandemia on laantunut.
 • Kuntosalimme tilat ovat suuret (1600 neliötä), joten ohjeistossa suositeltua 1-2 metrin turvaväliä on vaivatonta noudattaa tiloissamme. Kaikkien kuntosalilla treenaavien on kannettava kortensa kekoon ja pidettävä huolta hyvästä hygieniasta, käytettävä omaa treenipyyhettä salialueella ja tarvittaessa putsattava laitteet käyttönsä jälkeen.
 • Toimipisteisiimme ei saa tulla flunssaisena, vaikkei epäilisikään koronatartuntaa.
 • Kempeleen asiakaspalvelun aukioloaikoja supistetaan jonkin verran. Suosittelemme asioimaan asiakaspalvelumme kanssa ensisijaisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Kempeleen asiakaspalvelu on 18.3.2020 alkaen avoinna seuraavasti: ma ja to iltaisin klo 15-19 ja ti aamuisin klo 9-11. Tänään tiistaina 17.3. palvelemme vielä klo 15-19.

Seuraamme päivittäin mahdollisia muutoksia em. ohjeistuksissa ja tiedotamme teitä välittömästi, mikäli toiminnassamme tapahtuu muutoksia.

Tässä vaiheessa me yrittäjät emme voi kuin toivoa täydestä sydämestämme, että te asiakkaat pysytte mukanamme myös tämän vaikean ajan yli.
Haluamme turvata teille asiakkaille jatkossakin laadulla ja lämmöllä tuotettuja palveluitamme. Niinikään haluamme turvata myös upean henkilökuntamme työpaikat.

Nyt jos koskaan rohkenemme siis pyytää, että tukisitte yritystämme pysymällä kuntosalimme jäsenenä ja käyttämällä kuntoutuspalveluitamme myös tämän maailmaa sekoittavan pandemian ajan.

Mikäli kuitenkin haluat jäsenyytesi laitettavaksi tauolle vajaaksi kuukaudeksi, 13.4.2020 saakka, olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse liikunta@easymove.fi

Me Easymovella teemme kaikkemme, että te saatte liikkua ja kuntoutua tiloissamme turvallisesti. Pidetään yhdessä huolta toisistamme, etenkin tänä vaikeana aikana!

Lämmin kiitos ymmärryksestänne, tuestanne ja lukuisista tsempeistä, joita olemme teiltä saaneet. Suuresti tsemppiä ja voimia meille kaikille, pyritään pysymään terveinä!

Rohkaisevin terveisin,

Easymoven yrittäjät Riku ja Marisa

 

LUETHAN MYÖS ALLA OLEVAN OHJEISTUKSEN HYGIENIA- JA TERVEYSTURVASTA:

 

 

 

Hyvät asiakkaamme!

Pyrimme aktiivisesti ehkäisemään koronaviruksen leviämistä yrityksemme tiloissa.
Alla oleva ohjeistuksemme on mukailtu hallituksen eilisen (12.3.) tiedotteen pohjalta:

 1. Kaikki Easymoven toimipisteet ovat avoinna normaalisti.
  Seuraamme kuitenkin THL:n suosituksia tilanteesta jatkuvasti ja tiedotamme asiakkaitamme mahdollisista muutoksista ajantasaisesti. ⠀
 2. Pesethän kätesi huolellisesti tullessasi meille ja lähtiessäsi meiltä. Toimipisteissämme on ohjeita oikeaoppiseen käsienpesutapaan. Olemme myös lisänneet käsien desinfiointipaikkoja toimipisteillämme. ⠀
 3. Suojaathan suusi ja nenäsi, kun yskit tai aivastat – Yski ja aivasta hihaasi. Jos mahdollista, niin käytä kertakäyttöistä nenäliinaa. Laita käytetty liina roskiin.⠀
 4. Pyyhithän käyttämäsi välineet ja laitteet salilta ja ryhmäliikuntatiloista löytyvällä paperilla ja desinfiointisuihkeella. Otathan oman käsipyyhkeen salille ja jumpille mukaan, samoin salihanskat mikäli sinulta sellaiset löytyvät.
 5. Turvataksemme myös ryhmäliikkujien treenaamista THL:n 1-2m turvaväliohjeistuksen mukaisesti, olemme laskeneet suurimman osan tuntiemme käyttökapasiteettia.
 6. Asioiminen toimipisteillämme on kielletty flunssaisena. Ethän siis tule meille kurkkukipuisena tai muuten huonovointisena, sillä palveluitamme käyttävät myös lukuisat riskiryhmään kuuluvat ihmiset, kuten seniorit ja pitkäaikaissairaat.

7️. Kaikki kuntoutus- ja personal training – tapaamiset järjestetään normaaliin tapaan.
Peruthan kuitenkin varaamasi ajan matalalla kynnyksellä, mikäli tunnet olosi kipeäksi.
8️. Asiakaspalvelua vaativat asiat voit hoitaa puhelimitse ja sähköpostitse, mikäli sinulla ei ole muuten kulkua toimipisteellämme.

9️. Olemme lisänneet resursseja toimipisteidemme siistinä ja hygienisenä pitämiseen ja mm. yleiset kosketuspinnat puhdistetaan huolellisesti useita kertoja päivässä. ⠀

Seuraamme aktiivisesti THL:n ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti. Pidetään yhdessä huolta terveydestämme! 💛

Tsemppaavin terveisin,
Easymoven henkilökunta