Kempeleen zemppaavin syyslukkari liikuttaa kaikkia!

Blogi, Uutiset 2.7.2018

Liikuntakeskus Zempin jäsenet, eli Zemppiläiset, ovat kovia jumppaamaan. Siitä kertovat täydet ryhmäliikuntatunnit ja jäsenten innokkaat toiveet lisätunneista. Keväällä toteutimme Zemppiläisille suuren kyselyn, jossa jäsenet pääsivät vaikuttamaan tämän syksyn ryhmäliikuntatarjontaan. Toiveita tuli muun muassa aamutuntien ja joogan lisäämisestä.

Alla näette jäsentemme toiveita mukaillen toteutetun syksyn ryhmäliikuntalukujärjestyksen:

Verrattuna aiempiin kausiin, olemme nostaneet merkittävästi ryhmäliikuntatuntien määrää. Haluamme sekä vastata nykyisten jäsentemme toiveisiin ja tarpeisiin, mutta myös innostaa heitä, jotka eivät vielä ole palveluitamme kokeilleet.
Uudessa lukujärjestyksessä on kattavasti tarjolla erilaisia lajeja, taitavien ohjaajien liikuttamana. Syksyn lukujärjestykseen olemme lisänneet rauhallisia ja voimaannuttavia tunteja, kuten Jooga ja Zemppi Balance sekä lisänneet fysioterapeutin ohjaaman Ryhtiä kroppaan -tunnin.

Ryhmäliikuntatuntiemme tarkoituksena on tukea jäsentemme kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoten monipuolisesti liikuttavia tunteja. Taitavat ohjaajamme suunnittelevat itse tuntinsa, minkä johdosta jumppien sisällöt pysyvät monipuolisina ja ovat joustavasti muunneltavissa esimerkiksi asiakkaiden toiveiden ja kuntotason pohjalta. Muun muassa tästä syystä emme ole ottaneet tiettyyn ohjelmarunkoon sidottuja Les Mills -ohjelmia ryhmäliikuntatarjontaamme mukaan.

Syksyn lukujärjestykseen on lisätty myös muutamia ajastettuja virtuaalijumppia. Tuntien sisällöt julkaisemme vasta elokuun puolella. Virtuaalijumppien ideana on treenaaminen yksin tai kaverin kanssa virtuaalisen ohjauksen mukaisesti. Valittavana on monipuolisesti eri lajeja. Zempissä virtuaalitunneilla voi käydä jumppailemassa oman aikataulun mukaan (klo 05-24 välillä) aina silloin, kun sali on vapaana.

Eipä siis muuta kuin jumppaamaan! Syyslukkari astuu voimaan 20.8.2018.