Fysiopalvelu Easymove tarjoaa ammattitaitoista fysioterapiaa Oulussa ja Kempeleessä

Kuntoutus 15.11.2017

Onko kehosi korjauksen tarpeessa? Saitko lääkärin lähetteen fysioterapiaan? Oletko käynyt hieronnassa usein, mutta kärvistelet edelleen samojen ongelmien kanssa?

Fysiopalvelu Easymove tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta fysioterapiaa.

Toimipisteemme sijaitsevat Pateniemessä (Oulu) ja Liikuntakeskus Zempissä (Kempele). Fysioterapeuttimme ovat kaikki alansa rautaisia ammattilaisia ja heitä kaikkia yhdistää aito välittäminen asiakkaasta.

Fysioterapiasta on apu hyvin monenlaisiin vaivoihin ja ongelmiin. Vielä tänäkin päivänä asiakkaat saattavat mennä ensin lääkäriin tai hierontaan, kun heidän tarpeisiinsa vastaisi parhaiten fysioterapeuttinen hoito. Onneksi useimmat asiakkaat joko ohjataan tai he itseohjautuvat lääkäristä tai hierojalta fysioterapeutin luokse.

Käytössämme on molemmissa toimipisteissämme, Oulussa ja Kempeleessä, kuntosalit, joita voimme hyödyntää kuntoutuksessa. Toteuttamamme fysioterapia on hyvin monipuolista.

Meiltä löytyy neurologiseen fysioterapiaan, TULE- eli tuki- ja liikuntaelin fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, lasten ja nuorten fysioterapiaan sekä seniori- ja amputaatiokuntoutukseen erikoistuneita fysioterapeutteja.

Fysiopalvelu Easymovelle voi tulla fysioterapiaan joko lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Mikäli tulet fysioterapiaan lääkärin lähetteellä, voimme hakea KELA-korvauksen puolestasi. Tällöin sinulle jää maksettavaksesi vain omavastuuosuus fysioterapiasta. Voit toki halutessasi hakea Kela-korvauksen itsekin. Tällöin maksat fysioterapia käynnistäsi koko hinnan ja saat Kelan korvauksen itsellesi myöhemmin Kelalta.

Voit tulla asiakkaaksemme myös maksusitoumuksella, meillä on voimassa olevat sopimukset seuraavien yhteistyökumppaneiden kanssa:

  • Oulun kaupunki
  • Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri
  • Kela (vaativa lääkinnällinen kuntoutus)

Ajan varaaminen Fysiopalvelu Easymovelle on helpointa ja nopeinta nettiajanvarauksemme kautta. Valitse vain toimipiste Oulu tai Kempele ja haluamasi palvelu, niin näet kaikki vapaana olevat ajat lähitulevaisuuden ajalta. Ajan varaaminen onnistuu myös puhelimitse 020 734 2090.