Emilia sai avun leikkauksen jälkeisestä fysioterapiasta

Blogi 22.1.2018

”Olen aina ollut aktiivinen liikkuja, mutta selkävaivat ovat aina olleet mukana elämässäni. Maaliskuussa 2017 jouduin välilevynpullistuman takia leikkaukseen. Syitä tähän pullistumaan on monia, esimerkiksi nuoruudessa kokemani kyfoosi sekä geeniperimä.

Leikkauksen jälkeen jouduin olemaan pari kuukautta pois salilta, mutta parannuttuani aloin kuntouttamaan itseäni valmentajan kanssa. Kuvioihin tuli myös myöhemmin mukaan Easymoven fysioterapeutti Jussi Viirelä sekä hieroja Auvo Karsikas.

Tapasimme Jussin kanssa Kempeleen toimipisteellä, jossa kävimme yhdessä läpi tilanteeni. Jussi antoi todella toimivia vinkkejä sekä opettelimme oikeanlaista hengitystekniikka, joka on hyvin tärkeää selän tuen kannalta. Sain myös avuksi liikkeitä, jotka auttavat minua saamaan voimaa pakaroihin ja lantioon oikeanlaista liikettä selän tueksi. Jussi on todella ammattimainen ja hyvin perehtynyt asiaansa!

Olen käynyt myös Auvon hieronnassa, josta on ollut minulla suurta hyötyä. Auvon toiminnalliset hierontakerrat ovat täysin uutta minulla ja niistä on ollut huikeaa apua. En ole tuntenut selkäkipuja laisinkaan viimeisiin kuukauteen ja olen siitä hyvin onnellinen. Olen huomannut, ettei pelkkä venyttely riitä vaan tarvitsen sen tueksi oikeanlaista hierontaa.
Salitreenin, fysioterapian ja hieronnan avulla olen saanut todella suuren avun kehoni vahvistamiseen sekä ennaltaehkäisevän avun selkäkipuihini. Kiitos teille, yksin en olisi saanut tällaisia tuloksia aikaan näin lyhyessä ajassa!”

– Emilia