fbpx

Tiia Kukkonen

Personal Trainer

tiia.kukkonen@easymove.fi

”Liikunta on ollut iso osa minua koko elämäni ajan. Olen nuorempana kokeillut monenlaisia lajeja baletista uintiin, mutta omaksi lajikseni valikoitui kuitenkin lentopallo, jonka parissa tuli palloiltua 11 vuotta. Tämän jälkeen päädyin kokeilemaan kuntosalilla treenausta ja sillä tiellä olen edelleen. Kuntosalilla onkin nykyään suuri rooli minun fyysisen sekä myös psyykkisen hyvinvoinnin edistäjänä.

Lukioaikoina minulla ei ollut vielä hajuakaan mitä haluaisin tehdä tulevaisuudessa. Kerran kuitenkin treenaillessa seurailin personal trainerin työskentelyä ja jotenkin silloin tajusin, että liikunta-ala on minulle juuri se oikea, mitä lähteä opiskelemaan. Koko liikunnanohjaajakoulutuksen ajan minulle on ollut selvää, että haluan erikoistua ikäihmisten liikuttamiseen ja tunne on vain voimistunut opiskelujen edetessä ja kokemusten kartuttua.

Valmentajana olen tsemppaava ja ymmärtäväinen sekä tarpeen tullen sopivan vaativa. Kuuntelen asiakkaan toiveet ja tavoitteet, jonka pohjalta lähdetään rakentamaan jokaiselle yksilöllistä ohjelmaa. Tavoitteenani on saada asiakas innostumaan liikkumisesta ja tekemään siitä elämäntavan.

Minulla on motivaatiota kehittyä jatkuvasti ammatillisesti ja tarkoituksena olisikin vielä jatkokouluttautua ja käydä erilaisia koulutuksia. Vaikka seniorit ovatkin minun vahvin kohderyhmäni, myös muut kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneet iästä ja lähtökohdista riippumatta ovat ehdottomasti tervetulleita asiakkaikseni.”

 

Toimipiste:

Kempele-Zempin toimipiste

Koulutus:

Liikunnanohjaaja

 

Toimenkuva:

Personal training -valmennus

Liikunnanohjaus ja kuntotestaus

Yhteystiedot:

Sähköposti: tiia.kukkonen(at)easymove.fi

VARAA AIKA

Kuntoutus-palvelut

Ryhmäliikunta