fbpx

Riitta Mäkäräinen

Personal Trainer -vastaava

riitta.makarainen@easymove.fi, p. 050 3260 968

”Olen tsemppaava liikunta-alan yrittäjä ja pienen lapsen äiti. Olen kilpaurheillut koko ikäni sekä joukkue että yksilölajeissa, harrastaen mm. koripalloa, salibandyä, lentopalloa, uintia ja telinevoimistelua. Nykyisin omat treenini painottuvat kuntosaliharjoitteluun ja kehonmuokkaukseen kilpaillessani Body Fitneksen 163cm -sarjassa.

Rakastan työskennellä erilaisten ihmisten parissa ja kehittää jatkuvasti itseäni opiskelemalla kaikkea hyvinvointiin liittyvää. Huomioin jokaisen yksilönä ja keskityn valmennuksessa hakemaan juuri jokaiselle sopivaa vaihtoehtoa auttaen oikeasti omaksumaan ja oppimaan asiat pysyviksi elämäntavoiksi.

Toivon välittäväni jokaiselle positiivista asennetta terveyteen ja hyvinvointiin, sekä samaa palavaa intohimoa liikuntaa kohtaan, joka minutkin saa jatkuvasti itseäni haastamaan! Omaan usean vuoden kokemuksen erilaisista asiakkaista ja ryhmistä sekä liikuntapaikoista, erityisosaamistani on varsinkin kuntosaliharjoittelu, kehonmuokkaus, ravitsemus, painonhallinta ja aloittelijoiden ohjaus.

Ryhmäliikuntaa olen ohjannut 11 vuotta, keskittyen kahvakuulailuun, erilaisiin kehonhuolto-ja venyttelytunteihin, spinningiin sekä lihaskuntoharjoitteluun.”

 

Toimipiste:

Kempele-Zempin toimipiste

Koulutus:

Aikuisliikunnanohjaaja, yrittäjän ammattitutkinto

 

Täydennyskoulutus:

kuntosalivalmentaja

personal trainer

ravintovalmentaja

SPNL painonnosto-ohjaaja

kahvakuulaohjaaja

vesiliikunnanohjaaja

yoga flow-ohjaaja

 

Toimenkuva:

Personal trainer- vastaava

Personal training -valmennus

Ravintovalmennus

Liikunnanohjaus ja kuntotestaus

Yhteystiedot:

Sähköposti: riitta.makarainen(at)easymove.fi

Puhelinnumero: 050 3260 968

VARAA AIKA

Kuntoutus-palvelut

Ryhmäliikunta