fbpx

Minna Vörlin

Ryhmäliikuntavastaava

minna.vorlin@easymove.fi, p. 020 734 2091 (asiakaspalvelu)

Joko olet tutustunut ryhmäliikuntatarjontaamme ja osallistunut ohjatuille tunneillemme? Onko sinulla kysyttävää, toiveita tai palautetta ryhmäliikuntapalveluitamme koskien? Olen Easymoven ryhmäliikuntavastaavana erittäin kiinnostunut mielipiteestäsi ja missioni on innostaa kaikkia asiakkaitamme kokeilemaan monipuolisia ohjattuja tuntejamme osana kokonaisvaltaisia hyvinvointi- ja liikuntapalvelujamme.

Liikunta on minulle työ, harrastus ja elämäntapa. Koen olevani etuoikeutettu saadessani työskennellä suuren intohimoni parissa, minulle mielekkäissä työtehtävissä. Liikunta- ja kuntokeskusalalla olen toiminut erilaisissa asiakaspalvelu- ja ryhmäliikuntatehtävissä vuodesta 2003. Vapaa-ajallani olen aktiivinen kuntosalitreenaaja ja palloilulajien harrastaja sekä penkkiurheilija. Siinä missä aiemmin kaikki liikkumiseni oli kilpaurheilumaista maksimaalista suorittamista, osaan nykyisin antaa riittävästi tilaa myös kehoa huoltavalle ja palauttavalle liikunnalle sekä säännölliselle hieronnalle ja levolle. Tämä näkyy myös ohjaamillani tunneilla: repertuaarissani on sekä haastavia että huoltavia ryhmäliikuntalajeja ja ohjaajana olen vaativa, mutta tarvittaessa myös joustava.

Easymoven ryhmäliikuntavastaavana työnkuvaani kuuluu ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen lisäksi ryhmäliikuntapalvelujemme kehittäminen ja koordinointi. Kaiken keskiössä on paras mahdollinen asiakaskokemus ja asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden kuunteleminen ja niihin reagoiminen. Samalla pyrin omalta osaltani huolehtimaan siitä, että ohjatut tuntimme ovat monipuolisia, nautinnollisia, laadukkaita ja turvallisia. Mikäli sinulla siis herää kysymyksiä, toiveita tai haluat antaa palautetta ryhmäliikuntapalveluistamme, niin älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

Toimipiste:

Kempele-Zempin toimipiste

 

Koulutus:
  • Kasvatustieteen kandidaatti (maisteriopinnot kesken)
  • Liikunnanohjaaja (AMK) -opintoja
  • Ryhmäliikuntaohjaaja (Trainer4you)

 

Täydennyskoulutus:

Lajikoulutuksia lasten liikunnasta, juniorijääkiekkovalmennuksesta ja ryhmäliikunnasta

 

Yhteystiedot:

Sähköposti: minna.vorlin(at)easymove.fi

Puhelinnumero: 020 734 2091 (asiakaspalvelu)

VARAA AIKA

Kuntoutus-palvelut

Ryhmäliikunta