fbpx

Arttu Kurkela

Personal Trainer

arttu.kurkela@easymove.fi

”Tarinani treenaamisen parissa alkoi 6-vuotiaana, kun innostuin telinevoimistelusta. Muutama vuosi myöhemmin otin tähän vierelle myös Judoa ja Karatea. Kaikki aikaisempi harrastustoiminta loppui, kun 16-vuotiaana löysin kuntosaliharjoittelun silloisten koulukavereideni kautta.

Olen siitä lähtien treenannut tavoitteelisesti kuntosalilla, mikä tekee tähän päivään mennessä ns. bodarin matematiikan taidoillani laskettuna 12-vuotta. Toki ohessa myös muita liikuntalajeja epäsäännöllisesti kuten lenkkeily ja tennis.

Kuntosaliharrastuksesta onkin muodostunut minulle intohimo ja elämäntapa, jonka uskon näkyvän valmennuksessani.

Halusitpa polttaa rasvaa ja kiinteytyä, kehittää lihaskuntoasi ja suorituskykyäsi tai kasvattaa lihasmassaa ja voimaa, niin pystyn toteuttamaan tavoitteitasi tukevan kokonaisuuden. Kun tavoitteet on asetettu, me yhdessä saavutamme ne.

Lähtökohdilla ei ole merkitystä, koska palveluni soveltuvat kaiken ikäisille ja kuntoisille ja tämän huomioin valmennuksessani.

Valmentajana olen vaativa ja jämäkkä, mutta myös kannustava ja aina pilke silmäkulmassa. Olen myös aina täysillä mukana treeneissä ja asiakkaan tukena.”

 

Toimipiste:

Kempele-Zempin toimipiste

 

Koulutus:

Trainer4youn kuntosalivalmentaja ja Personal Trainer

 

Toimenkuva:
    • Personal training -valmennus

    • Kuntotestit ja mittaukset

 

Yhteystiedot:

Sähköposti: arttu.kurkela(at)easymove.fi

Puhelinnumero: 020 734 2091 (asiakaspalvelu)

VARAA AIKA

Kuntoutus-palvelut

Ryhmäliikunta