Asiakkaidemme toiveesta – Zempin Lapsiparkki, olkaa hyvät!

Ajankohtaista, Hyvinvointi, Liikunta, Uutiset 18.11.2016

Suosikkijumpalle houkuttaisi lähteä, mutta salille on lapsilta pääsy kielletty eikä lapsi pärjää tai halua vielä olla yksin kotona. Kuulostaako tutulta? Eipä hätiä mitiä, edellä mainittu tilanne ei tule olemaan ongelma Liikuntakeskus Zempissä! Pyrimme aina vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin mahdollisimman hyvin. Kun saimme syksyn mittaan asiakkailtamme lukuisia toiveita Lapsiparkin järjestämisestä, päätimme toteuttaa tämän toiveen tuomalla tiloihimme lapsille tarkoitetun alueen ja samalla helpottaa asiakkaidemme treenaamista.

Lapsiparkin käyttö jakautuu valvottuun ja valvomattomaan aikaan. Järjestämme lapsille valvojan kahtena päivänä viikossa klo 17.30-19.30 väliseksi ajaksi, niin sanotuksi jumppien ja treenaamisen prime time ajaksi. Parillisina viikkoina valvotut päivät ovat maanantai ja keskiviikko ja parittomina viikkoina tiistai ja torstai. Valvottuun lapsiparkkiimme on käytössä erilliskorvaus. Myymme kertakäyttöisiä lippuja ja 10 kerran lippupaketteja valvottuun Lapsiparkkiin asiakaspalvelupisteessämme sen aukioloaikoina. Yhden kerran lippu maksaa 5 euroa ja 10 kerran lippupaketti maksaa 40 euroa.

Valvotun ajan ulkopuolella Lapsiparkki onkin sitten avoinna asiakkaidemme lapsille ilmaiseksi aukioloaikojen puitteissa eli klo 05-24 (poislukien valvotut tunnit). Vanhemman vastuulla on arvioida, pystyykö lapsen jättämään joko itsekseen tai valvonnan alle Lapsiparkkiin. Vanhemmalla on tietysti myös viime kädessä täysi vastuu lapsestaan Liikuntakeskus Zempissä.

Lapsiparkkitila tulee fyysisesti sijaitsemaan huoneessa, josta on näköyhteys joihinkin osiin kuntosalia. Olemme antaneet asiakkaidemme esittää toiveita Lapsiparkkihuoneen sisältöä koskien Facebook-sivuillamme. Lapsiparkista tulee löytymään ainakin erilaisia pelejä, leluja, piirustusvälineitä, leikkikeittiö ja pöytäryhmä sekä ilmainen wifi-yhteys.