Asiakaskertomus: Kannatti rohkaistua kokeilemaan fysioterapiaa!

Asiakkaat kertovat, Blogi, Kuntoutus 5.12.2018

Anna fysioterapialle mahdollisuus

”Kävin Easymovella fysioterapeutti Kim Lehtisen rankaa mobilisoivassa hoidossa. Ensimmäisen seitsemän minuutin jälkeen tajusin, nyt ollaan tekemässä minun rintarangalle oikeita asioita ja keskityin fysioterapeutin tekemään rangan käsittelyyn. Tätä ennen olin ehtinyt kysyä katkeanko keskeltä kuten barbi, koska liikkeet joilla aloitimme olivat voimakkaita rankaa vastakkaiseen suuntaan vääntäviä liikkeitä, joissa itse omalla kehonpainolla laitoin vastaan. Et katkea oli fysioterapeutin vastaus. Ranka on vahva.

Rintarankani on aina ollut jäykkä ja jäykkyyttä on lisännyt tietokoneen ääressä vietetyt työtunnit. Usean vuoden ajan olen liikkunut säännöllisesti ja liikuntaani on kuulunut myös yhtä säännöllisesti venyttely. Ranka vain itsepintaisesti tykkää eteenpäin kyyristyvästä asennosta enempi kuin olla suorana hyvässä ryhdissä. Helpostusta olen saanut hieronnasta, mutta nyt fysioterapeutin käsittelyn jälkeen olen vakuuttuneempi fysioterapeutin tekemästä mobilisoivasta hoidosta kuin hieronnasta. Fysioterapeutin kanssa pääsimme korjaaman ongelman ydintä, root cause löytyi! Minun kohdalla rintarangan aluetta täytyy liikuttaa vahvasti.

Hoidon jälkeen melkein itketti, koska olo koko selässä oli kevyt, rento ja avautunut. Hengittäminenkin tuntui helpommalta, yksi iso sarana rintarangan kohdalta oli vaihtunut tuntemukseen useista nikamista. Oma rintarankaan kohdistuva venyttely tuntui helpolta, käsijarru oli pois päältä.

Anna fysioterapialle mahdollisuus, varaa aika Easymoven ammattilaisilta. Tee myös fysioterapeutin sinulle suosittelemia harjoituksia hoidon välissä. Saat varmasti tuloksia!”

Kirjoittaja on Fysiopalvelu Easymoven asiakas, jonka Easymoven fysioterapeutti sai rohkaistua kokeilemaan fysioterapiaa -ja hyvä niin!